Feng shui-konsult Anna Granberg.


Startsidan

Feng shui-nycklar
Mer om Feng shui
Konsultationer
Bygga nyttFeng shui och pa kua.

spacerFeng shui och de fem elementen.

Vad är feng shui?

Den österländska vishetsläran Feng shui, med rötter i taoismen, kan tillämpas inom en mängd olika områden. Det finns personliga riktlinjer att följa baserade på din födelsedag i den kinesiska kalendern, och allmäna råd för den som vill hjälpa lyckan på traven.

Feng shui och inredning

Med utgångspunkt från huskroppens orientering i de olika väderstrecken tar en Feng shui-konsult bland annat hänsyn till; planlösning, ljusinsläpp, färgsättning, placering av möbler, dörrar, fönster och andra inredningsdetaljer som speglar, armaturer och växter. Ett av de arbetsinstrument som används kallas pa kua/bagua. Målsättningen med vishetsläran Feng shui är att uppnå balans mellan de motsatta men kompletterande urkrafterna yin och yang. Även den omkringliggande utomhusmiljön beaktas vid en Feng shui-konsultation, liksom den ständiga växelverkan mellan naturelementen, eld, jord, metall, vatten och trä.

Feng shui-inredning

Att tillämpa Feng shui behöver varken vara komplicerat eller dyrt. Med enkla medel kan en harmonisk atmosfär skapas som stimulerar till ökad livskvalitet, hälsa och välstånd! Feng shui erbjuder en mängd spännande möjligheter som främjar din personliga utveckling och hjälper dig att uppnå välbefinnande. Tillämpa Feng shui - och segla i medvind!!!

På denna nya sajt om Feng shui har du möjlighet att klicka dig fram till DINA PERSONLIGA FENG SHUI-NYCKLAR! En unik möjlighet som inte erbjuds på webben av någon annan Feng shui-konsult. Med ledning av Din födelsedag i den kinesiska månkalendern finner du intressanta personliga riktlinjer som hjälper lyckan och framgången på traven. Missa inte chansen att finna Dina egna Feng shui-nycklar…

         Nyfiken på dina personliga
Feng shui-nycklar?

  Feng shui betyder vind och vatten. << klicka här